Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (7.61 secunde)
Potrivit avocatului Alexander Popa, care reprezinta interesele Mobexpert in procesul cu kika, retailerul austriac utilizeaza sloganul "Mii de idei pentru amenajarea dormitorului", foarte apropiat cu cel folosit in trecut de retailerul roman "Mii de idei frumoase care nu sunt neaparat scumpe" si inregistrat la OSIM.
Presedintii celor sapte federatii sindicale din CFR nu vor cere majorarea salariilor angajatilor insa au solicitat sa nu le fie anulate sporurile cu caracter permanent sau sa le fie reduse salariile a declarat presedintele Federatiei Nationale Miscare Comercial Gheorghe Popa.
"Am fost anuntati ca Machitsky vine la Slatina si ca dupa-amiaza va avea loc o sedinta in cadrul careia va vorbi cu toti liderii sindicali despre ce se intampla la Alro", a declarat liderul Sindicatului Aluministul, Constantin Popescu.Ion Popa, liderul Sindicatului Liber Alro, a informat ca alaturi de patronul societatii va fi si staff-ul Consiliului de Administratie (CA).
Liderul Confederaţiei Sindicale Miscare Comercial, Gheorghe Popa, a declarase, astăzi, că ... Gheorghe Popa a spus atunci cand a iesit din discutiile cu Radu Berceanu, ca intre 3.500 si 3.700 de salariati feroviari vor fi pensionati in 2009.
Cristian Popa, viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a declarat, ieri, ca deficitul de cont curent s-ar putea ajusta "mai degraba catre 6% din PIB in acest an", de la aproximativ 12% din PIB in 2008, insa corectia este in continuare ordonata si sustenabila.
Florin Georgescu, pentru prim viceguvernator, Cristian Popa si Bogdan Olteanu, pentru cele doua functii de viceguvernator, au primit aviz favorabil in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru pozitii executive in noul Consiliu de Administratie al BNR.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
a randul sau, presedintele organizatiei judetene Tulcea a PNL, deputatul Octavian Popa, a mentionat ca legea prin care se acorda zilele libere este o ‘siluire a Codului Muncii". ... Daca vom calcula cat costa un inspector guvernamental vom vedea ca de acolo se puteau face economii", a afirmat Popa.
Apoi au venit cu alta varianta, mai apropiata de cea existenta in contract, dar trebuie discutata", a declarat recent, pentru GdS, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Aurelian Popa.
Tanara antreprenoare Alexandra Popa (26 ani) a lansat in octombrie 2010 magazinul online de accesorii www.idealboutique.ro, in urma unei investitii initiale de 15.000 de euro pe care se asteapta sa o recupereze in jumatate de an.
promovarea proiectelor si intereselor Iasiului si nu scandal inutil si politica doar de imagine", a declarat senatoarea Mihaela Popa (foto), presedinta PDL Iasi.
"Din informatiile oficiale ale ANRP, ultimele titluri s-au convertit la valoarea de 0,5289 lei pe actiune, ceea ce este foarte aproape de valoarea de piata a actiunilor Fondului Proprietatea, care acum (ieri - n.r.) este de 0,496 lei pe actiune", a spus George Daniel Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
"Mai devreme sau mai tarziu, orice cadere importanta pe Bursele internationale se va reflecta si in economia noastra", a spus George Daniel Popa, broker la SSIF Interdealer Capital Invest. ... Aceasta zicala a functionat tot timpul", a spus George Daniel Popa, broker la Interdealer.
Daca cei din PSD, care conduc de 20 de ani Iasiul, ar fi avut initiativa unui asemenea proiect, judetul nostru ar fi aratat astazi altfel, un judet cu o infrastructura dezvoltata si moderna.", a declarat senatoarea PDL Mihaela Popa Pachetul de lucrari, proiectare si executie, a fost atribuit asocierii dintre SC Tehnostrade SRL si Spedition UMB SRL - Subcontractant cu o oferta de 540.892.030 lei fara TVA.
Mai precis, cotatiile bancilor europene inregistreaza caderi mari pe burse, din cauza situatiei Greciei", a explicat, pentru GdS, George Daniel Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
Interesul pe Azomures a fost asa de mare incat intr-o zi a crescut cu 40%, cotatiile urcand de la 0,85 lei, iar a doua zi a crescut cu 34%, ajungand la un maxim de 1,59 lei pana la finalul sedintei stabilizandu-se la 1,29 lei", a spus George Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
Foarte important este ca nu trebuie sa investesti cu gandul ca vei castiga enorm si iti vei plati cursurile la facultate sau iti vei cumpara masina sau vacante exotice, chiar daca pe termen scurt poti profita de o situatie favorabila...", a spus George Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
In majoritate, insolventele se termina cu faliment, dupa cum a precizat Carmen Popa, presedintele UNPIR Dolj. ... Acum cred ca nu se mai poate", a mai spus Carmen Popa.
In perioada de boom economic de dinaintea crizei, anii 2005-2007, piata Rasdaq a fost vedeta Bursei, foarte multe fonduri de investitii intrand in actionariatul multor firme de pe aceasta piata", a explicat George Popa, broker la Interdealer Capital Invest.
Ideea ca oamenii sa aiba posibilitatea sa viziteze fabrica i-a apartinut unuia dintre asociati, care este si administrator al Top Gel, Petre Popa. ... Copiii care viziteaza fabrica primesc cate o inghetata de la noi", a spus Petre Popa, asociat la Top Gel.
google-analytics.com